keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Luovutus

Viikko meni nopeasti ja perjantaina Mariel tuli hakemaan Tempoa puolen päivän aikaan. Tempo jää asustelemaan tähän Helsinkiin ja kutsumanimeksi tuli Muusi. Muusin laumaan kuuluu myös sheltti Manu.

Muusin kanssa tullaan harrastamaan hajutyöskentelyä, agilityä ja mahdollisesti tokoa. Ja kuulemma temppuja Muusi pääsee opiskelemaan myös. Muusin uusi omistaja on Mariel Alin.




Seuraavaksi lähti Teho. Teho nimeksi jäi Teho. Kavereina Teholla on kotona kelpie Keiko ja shipperke Keesi. Päälaji on agility, mutta myös tokoa ja paimennusta pikku Teho pääsee kokeilemaan. Tehon uusi omistaja on Tia Artela Helsingistä.



Tiuku lähti sunnuntaina. Tiuku jäi minun omistukseen. Sijoituskoti löytyy Oulusta Anitan ja Miikan luota. Uuteen laumaan kuuluu australianpaimenkoira Tiitu, bordercollie Tora ja parsoni Siri + kaksi kissaa. Tiukusta tuli Skyr ja hänen kanssa tullaan tekemään agilityä, tokoa ja jos mahdollista niin paimentamaan.


Viimeisimpänä pesästä lennähti Tahti. Tahdista tuli kutsumanimeltä Ralf. Ralfin laumaan kuuluu vehnäterrieri narttu Friida. Ralf jäi asustelemaan tähän Vantaalle. Päälaji tulee olemaan Agility, mutta mahdollisesti myös tokoa ja hakua. Ainakin paljon temppuja Ralf tulee opiskelemaan. Ralfin uusi omistaja on Alexandra Lappalainen.




Kotiin jäi siis Puhti. Puhti tulee kokeilemaan vähän kaikkea ja katsotaan mikä on sitten sopivin laji.  Nyt Puhti saa jatkaa äitinsä helmoissa kasvamista. En tiedä kumpi nauttii tilanteesta enemmän, Puhti vai Madde ;)












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti