keskiviikko 5. elokuuta 2015

Pennut 3,5 vko

On ne kyllä niin suloisia pissa-liisoja <3 nyt jo osataan juosta pienillä töppöjaloilla kovaa eteenpäin. Leikipainit jatkuvat ja lisäruoka maistuu kauhealla tohinalla. Tahti on ottanut tekniikaksi maata kupissa ja ahmia ruokaa niin nopeasti kuin vaan ehtii. Kaikille maistuu ruoka hyvin. Nyt siis saavat turvotettua nappulaa ja lohi/kanaa siihen sekaan. Mahat ovat kestäneet hyvin lisäruokintaa.

Olin varautunut, että pennuista lähtee pahempikin meteli mutta vielä toistaiseksi ne ovat aika hiljaista sakkia. Toki leikkiessä tulee ärinää ja purinaa ;) Teho ja Tiuku omaa jotain terrierigeenejä. Kaikista toki lähtee painiessä ärinää. Yöt menee rauhallisesti ja muutenkin taitavat olla aika tyytyväistä sakkia. Madde viihtyy jo paljon pois pentuaitauksesta. Yöt ja mun työssäoloajat se viettää siellä pentujen kanssa.

Pennut pääsevät yksitellen seikkailemaan pentuaitauksen ulkopuolelle ja parvekkeelle. Ja saavat sietää Ebban leikkimisyrityksiä. Ebba tykkää pennuista paljon, ja ei oikein ymmärrä että ne ei oikein vielä pysy sen vauhdissa mukana.

Perjantaina mennään sitten pihalle tutustumaan.

Painot 3 vko

Tempo: 1307g
Teho: 1130g
Puhti: 1490g
Tahti: 1370g
Tiuku: 1420g








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti