keskiviikko 26. elokuuta 2015

Pentutesti, terveystarkastus ja 6 vko kuvat

Tiistaina Simona tuli terveystarkastamaan ja siruttamaan pennut. Muuten ei mitään huomautettavaa mutta parilla pojalla ei pallit olleet vielä löytäneet tietä oikealle paikalle. Ensi viikolla Simona lupasi kopeloida pennut vielä uudestaan. Tottakai toivon kovasti, että kivekset löytävät oikeille paikoilleen! Tälläistä tämä on, aina voi tulla myös jotain mitä ei toivoisi :(
Mutta vielä toki ei murehdita tuota enempää ja toivotaan että kaikki pojat saisivat pallinsa oikeille paikoilleen.
Sirutus meni hienosti ja omakoiran kautta rekisteröinti aloitettu. Rayn paperit yms lähtee tänään postiin kennelliittoon,joten eiköhän rekisteripaperit saada ennen luovutusta.

Eilen pennut pääsi pentutestiin ja kaikilla meni hienosti. Pennut olikin aikalailla juuri sitä mitä olin ajatellut. Tasaisesti kaikki päätyi kategoriaan : pentu voi olla melko dominoiva ja itsevarma, mutta tasapainoinen. Ei suositella ensimmäiseksi koiraksi, eikä pieniä lapsia omistavaan perheeseen. Tarvitsee johdonmukaista koulutusta ja johtajuusharjoituksia. Erinomainen harrastus / kisakoira.

Puhti ja Tahti sai samat pisteet ja oli lähempänä helpon koiran rajaa. Näin olin ajatellutkin. Tahti sai kehuja erinomaisesta keskittymiskyvystä.
Teholla ja Tiukulla oli korkeimmat pisteet niin kuin olin ajatellutkin. Ne on olleet hyvin saman tyyppisiä. Ja Tempo sitten siinä välissä :).

Yritän ehtiä kirjoittaa tänne koko pentutestit jossain välissä. Nyt pennut pitävät minut kiireisinä joka päivä, yritämme vielä touhuta kaikenlaista viimeisen viikon aikana.

Tästä pääsee Tiian ottamiin ihaniin 6 vko kuviin 😍

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti